söndag 11 september 2011

Ekorrhjulet

Week Cal appen i telefonen är den som håller ordning på livet just nu känns det som.

Med sina färgkoder beroende på typ av aktivitet blir det mer lättöverskådligt. Sedan så kan man ju få någe fel när varenda kväll är uppbokad - fotbollsträningar krockar med hockey som redan dragit igång, föräldramöten och kvällsaktiviteter med jobbet, tro när företaget Familjen Logistik AB med sina fyra anställda ska få lite tid tillsammans utan att behöva kasta i sig middagen och dra iväg på nästa aktivitet, dessutom troligen uppdelade, då flera aktiviteter krockar med varandra.



Hösten har knappt börjat och det är faktiskt inte så länge sedan jag hade semester, åtminstone inte om man kollar i kalendern några veckor tillbaka, att det sedan känns som ljusår sedan det var långa lata bokläsardagar och ännu längre tills det är ledighet igen - är det väl bara att bita ihop och ignorera.

Men jag lovar att det är lätt att hålla sig för skratt när de närmsta två veckorna är som en färgsprakande Salvador Dali målning i kalendern.

Att båda barnen är kring 10 års åldern, gör att jag dessutom kan räkna med att det bara blir "värre" ekorrhjul mässigt.



Hur gör alla andra? Hur orkar man med, att arbeta heltid, driva Familjen Logistik AB, ta hand om sin man och vår relation, ta hand om sig själv - motionera, sova ordenligt, hålla stilen, hålla hemmet i schack - städat, piffat och fint, träffa vänner på trevliga middagar med/utan barn och få in lite avkopplande slapptid i soffa framför TV eller med en bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar